(FOTO) Ste tudi vi sanjarili o njej? Zvezdnica kultne Obalne straže je danes videti nekoliko drugače

D.Ži
14.01.2022 11:25

Ves svet se je zaljubil v Nicole Eggert, svetlolaso televizijsko reševalko iz vode. Ta teden je dopolnila 50 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Nicole Eggert je zaslovela v kultni seriji Obalna straža in v 90-ih letih bila vroča fantazija marsikaterega gledalca. 

Vlogo Summer Quinn je dobila leta 1992, ko je štela komaj 19 let, kmalu zatem pa si je dala povečati oprsje. Znamenite rdeče kopalke je nato nosila do leta 1994. Pred tem je igrala v več komičnih serijah. Dnevi največje slave so medtem že davno za njo in mnogi je danes ne prepoznajo več.

Profimedia

Nicole je ta teden dopolnila 50 let, paparaci pa so jo ujeli med zadnjimi pripravami na rojstnodnevno praznovanje, v enobarvni trenirki in brez kančka ličil. Dolgo se je borila s prekomerno telesno težo, pred nekaj leti si je dala odstraniti tudi prsne vsadke. Še vedno je čedna, a precej drugačna od svoje televizijske plažne podobe. 

Profimedia

Po Obalni straži ni dobila nobene opazne filmske ali televizijske vloge, leta 2013 je celo bankrotirala, kasneje je poskušala zagnati lastni sladoledni posel. Je mati dveh hčera, 24-letne Dilyn Elizabeth in 10-letne Keegan.

Profimedia

Nekaj časa je bila zaročena s kanadskim igralcem Coreyjem Haimom, ki mu je po predoziranju z mamili rešila življenje, med letoma 2000 in 2002 pa je bila poročena z Justinom Herwickom, s katerim je dobila prvo hčer.

Profimedia

Nicole je pozornost javnosti spet pritegnila leta 2018, ko je svojega kolega Scotta Baia obtožila spolne zlorabe. Zgodilo naj bi se, ko je bila stara komaj 14 let.

Profimedia

On je vse obtožbe zanikal, vendar je priznal, da sta enkrat imela spolne odnose, a naj bi ona takrat bila stara že 18 let. Ona trdi, da Baio laže. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta