(FOTO) Umrla zvezdnica resničnostnega šova, ki je pri 16-ih zanosila in nato zabredla v mamila

D.Ži
20.01.2022 10:20

Kako kratko je bilo življenje nesrečne Jordan, ki se je gledalci televizije MTV spomnijo iz ene najbolj razvpitih oddaj

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zvezdnica MTV-jevega resničnostnega šova "16 And Pregnant" (16 in noseča) Jordan Cashmyer je umrla v starosti komaj 26 let. Vzrok smrti še ni znan. Žalostno novico je na Facebooku potrdila njena mama Jessica Cashmyer.

"Sinoči sem prejela klic, ki ga noben starš noče prejeti. Moja ljubljena najstarejša hči Jordan je umrla, imela je komaj 26 let. Naša srca so resnično strta. Noben starš ne bi smel doživeti izgube otroka," je zapisala na moževem spletnem profilu. 

"Prosim, ohranite mojo družino v svojih mislih in molitvah, ko gremo skozi to strašno tragedijo. Prosimo, razumite in spoštujte našo zasebnost. Obkroženi smo z ljubeznijo in podporo naših otrok, vnukinje Lyle in ostalih družinskih članov," je dodala.

Jordan je bila udeleženka resničnostnega šova, v katerem jo je MTV spremljal skozi nosečnost, ko je imela komaj 16 let. V oddaji se je pojavljala s  svojim takratnim fantom Derekom Taylorjem, šov pa je predstavljal njuno življenje in težave, s katerimi sta se soočala. Po nosečnosti se je spopadala z odvisnostjo od drog, zadnje leto pa trdila, da ni več odvisnica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta