Tekma med Ormožem in Slovenj Gradcem dobiva tretji polčas

Nejc Strojnik Nejc Strojnik
02.10.2024 13:08

Rokometni klub iz Ormoža je v zadnjem krogu v domačem Hardeku zabeležil poraz proti Slovenj Gradcu, a tekma po štiri dneh še vedno ni registrirana. Zakaj?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

"Kot kaže, brez zapletov v totem našem Ormožu enostavno ne gre. Ko smo že športno čestitali gostom za zasluženo zmago, se nam je javil gledalec, ki je opazil napako gostujoče ekipe. Zadnji zadetek so Korošci dosegli z osmimi igralci," je na svojem profilu na družbenem omrežju facebook po tekmi zapisal klub iz Ormoža. Prleki zaradi, tako pravijo, grobega kršenja pravil pričakujejo, da bo tekma s Slovenj Gradcem ponovljena. "Dokler teče postopek, tekma ne bo registrirana, po zaključenem postopku pa bo odločeno, kakšen bo ukrep. V tem trenutku ne moremo komentirati vsebine in omenjenega dogajanja," pa medtem pravijo na Rokometni zvezi Slovenije (RZS).

V zadnjem krogu se je iskrilo tudi po celjski zmag proti Krki. V Novem metu so namreč prepričani, da so Celjani do zmage prišli po nepravilno izvajani sredini v zadnjem napadu, ki da je botrovala zadetku Luke Perića. A tam očitno dlje kot do družbenih omrežij pritožbe niso prišle. "Tekma je bila odigrana v okviru veljavnih rokometnih pravil, tudi dogodek, ki ga omenjate, je bil v sladu z njimi. Nobena izmed ekip po koncu tekme ni vložila uradne pritožbe," so nam odgovorili iz RZS.

Prvenstvo v 1. rokometni ligi za moške se sicer po napetem dogajanju konec tedna nadaljuje že danes, ko bo na sporedu 5. krog. Pomerili se bodo LL Grosist Slovan - Jeruzalem Ormož, Celje Pivovarna Laško - Gorenje Velenje, Koper - Krka, Sviš Cugelj okna Ivančna Gorica - Urbanscape Loka, Slovenj Gradec - Riko Ribnica in Trimo Trebnje - Misteral Krško.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta