Prosti čas

Vrhunski kuharski mojstri, izvrstne jedi

Poiščite nove izdelke SPAR Premium Michelinovih chefov v Sparu

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
spar nov22
Spar

Trije chefi z Michelinovo zvezdico so spet ustvarjali. V hladnejših dneh si boste lahko privoščili marinirano svinjsko kračo chefa Uroša Štefelina, krvavice chefa Gregorja Vračka, raviole s šparglji ali z lisičkami ter namaz s prekajeno postrvjo in z olivami chefa Uroša Fakuča.

Povabilo na odlično kosilo

V hladnejših dneh se več zadržujemo med štirimi stenami ter se družimo ob dobri hrani. Svoji družini ali gostom lahko postrežete na primer nadevane telečje prsi ter okusno prilogo dušeni ohrovt, kot ju pripravi chef Uroš Štefelin. Če ste ljubitelj testenin, pripravite domače testenine s fižolovim namazom po receptu chefa Gregorja Vračka. Za konec ponudite še odličen posladek. Predlagamo jesenski kozarček s kostanji in kakijevo kremo chefa Uroša Fakuča.

Novi okusi Michelinovih mojstrov

Če bi radi svoje kuharske mojstrovine še nadgradili, predlagamo, da posežete po vrhunskih izdelkih SPAR Premium, ki jih za vas ustvarjajo chefi z Michelinovo zvezdico. V Sparu vas že čakajo novi izdelki Michelinovih chefov, v katerih boste uživali to jesen in zimo.

Navdušila vas bo marinirana svinjska krača SPAR Premium chefa Uroša Štefelina, brez kože ter ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa.

Njena posebnost je tudi ta, da je pripravljena po posebnem postopku sous vide. Gre za postopek, pri katerem vakuumirano meso počasi kuhamo pri nizki temperaturi (12 ur pri 72 °C), zaradi česar postane nežno, sočno in izredno mehko. Priprava svinjske krače je povsem preprosta, postrežete pa jo lahko z različnimi prilogami. 

Privoščite si tudi vrhunsko krvavico SPAR Premium chefa Gregorja Vračka, polnjeno s slovensko ajdovo kašo, slovenskim ješprenjem in koščki prekajenega mesa. Postrezite jo z zeljem ali repo.

spar nov22
Spar

Poskusite vse!

Mojstri okusov, chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč, poleg odličnih izdelkov, ki jih za vas ustvarjajo pod znamko SPAR Premium, objavljajo zanimive recepte in mojstrske nasvete.

V trgovinah SPAR in INTERSPAR poiščite in preizkusite tudi ostale izbrane izdelke SPAR Premium Michelinovih chefov. Dober tek!   

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?