Nekaj je zelo narobe: Lady Gaga prekinila evropsko turnejo

D.Ži
03.02.2018 18:18

"Tako sem potrta, da vam ne znam opisati."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nekaj je zelo narobe. Lady Gaga je prek družbenih omrežij sporočila, da bo predčasno prekinila svojo evropsko turnejo, saj se še naprej bojuje s kronično boleznijo, fibromialgijo, zaradi katere pogosto čuti bolečine v mišicah.
"Tako sem potrta, da vam ne znam opisati. Vse, kar vem, je, če ne storim tega, ne stojim za besedami in pomenom svoje glasbe. Moja zdravniška ekipa me podpira pri odločitvi, da se posvetim okrevanju doma," je 31-letna glasbena zvezda zapisala v uradni izjavi za javnost.
Odpovedala je deset koncertov, ki so jo še čakali v Evropi, in koncert v Riu de Janeiru. "Rada imam nastopanje bolj kot kar koli in rada imam tudi vas, toda to je nekaj, kar ni pod mojim nadzorom. London, Manchester, Zürich, Köln, Stockholm, Köbenhavn, Pariz, Berlin. In Rio. Obljubim, da se bom vrnila v vaša mesta. Toda za zdaj moram postaviti v ospredje svoje zdravje. Rada vas imam, za vedno," je sklenila.
Gre za bolezen, zaradi katere je človek ves čas močno utrujen in čuti bolečino v številnih mišicah, posledice pa so lahko tudi motnje spanja, spomina in nihanje razpoloženj- Prvič je koncerte na evropski turneji prestavila septembra lani.
Lady Gaga je v oskrbi zdravstvenih strokovnjakov, ki jo poskušajo čim prej spraviti postaviti na noge.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta