(FOTO) Preobrat, ki je šokiral mnoge: Izbran je bil za najlepšega moškega, zdaj se je odločil, da bo duhovnik

A.L.
06.12.2023 11:02

"Tukaj sem, študiram teologijo in služim dvema župnijama v firenški škofiji."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

21-letni Edoardo Santini je leta 2019, ko je bil star komaj 17 let, osvojil naziv najlepšega moškega v Italiji. Glasovanje je potekalo v okviru natečaja Il Bello d'Italia, ki ga organizira modna skupina ABE. A še nedolgo nazaj najlepši moški se je odločil opustiti kariero modela in je postal duhovnik, poroča Mirror.

"Pri 21 letih se je moj oče odločil, da se poroči z mojo mamo, ker je bila noseča. Moja mama je pri 21 letih postala mama. Zdaj sem jaz star 21 in sem na poti, da če Bog da, postanem duhovnik," je povedal Santini. "V preteklih letih sem srečal ljudi, ki so mi pokazali, kaj pomeni biti 'cerkev'. Dali so mi moč, da sem raziskal vprašanje, ki sem ga nosil vse od otroštva, vendar so mi različni strahovi preprečili, da bi ga globlje preučil," je nadaljeval Eduardo.

"Tukaj sem, študiram teologijo in služim dvema župnijama v firenški škofiji," še dodaja in poudarja, da ve, da ljudje za njegovim hrbtom govorijo o odločitvi, da postane duhovnik, a ne bo dovolil, da bi ga spletni troli odvrnili od njegovega cilja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta