(FOTO) Kakšna lepotica! Slavni oče več kot deset let ni želel slišati za svojo hčer, zdaj si je očitno premislil

A.L.
25.08.2023 11:26

Flavio je Leni dobil v kratkem razmerju s Heidi, po razpadu zveze pa je zanikal očetovstvo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mlada manekenka in hčerka slavne Heidi Klum Leni Klum je trenutno na počitnicah s fantom Arisom Rachevskim v italijanski Forte dei Marmi, kjer so ju posneli paparaci, pridružil pa se jim je tudi Lenin oče, slavni podjetnik in nekdanji prvi mož formule 1 Flavio Briatore. 19-letna Leni je v drobnem rdečem bikiniju razkazovala svoje bujne obline, lepota, ki jo je podedovala po mami, pa je pritegnila radovedne poglede.

Profimedia

Flavio je Leni dobil v kratkem razmerju s Heidi, po razpadu zveze pa je zanikal očetovstvo. Biološke hčerke ni videl več kot deset let, leta 2018 pa sta se prvič srečala in vse od takrat sta v dobrih odnosih. Heidi je kljub temu povedala, da kot očeta 19-letne hčerke vidi svojega nekdanjega moža, pevca Seala. Glasbenik in manekenka sta imela skupaj tri otroke, ločila pa sta se leta 2012. Heidi Klum je leta 2018 začela razmerje s kitaristom skupine Tokio Hotel Tomom Kaulitzem, leto kasneje pa sta se na skrivaj poročila.

Profimedia
Profimedia

Flavio je nekoč dejal: "Leni je moj biološki otrok, a vsi trije smo se strinjali, da je bolje, da odrašča v družini, ki sta jo ustvarila onadva." Pri tem je mislil na Heidi in Seala. "Kako naj pogrešam otroka, ki ga nikoli ne vidim? Vem, da Leni ni slaba. Ona je del Sealove družine in Nathan je del moje," je hladno izjavil, a si je z leti premislil in očitno spoznal, da jo še vedno pogreša.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta