Dejanja so upanje: Koncert Lions Kluba Maribor Zarja navdušil. Za otroke in starostnike še vedno lahko prispevate ...

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
22.05.2024 14:12

Na velikem dobrodelnem koncertu v Večnamenski dvorani v Dupleku so Zarje s podporniki zbirale denar za otroke in starostnike, ki bi jim rade omogočile počitnice ob morju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dejanja so upanja. "Želele bi jim omogočiti oddih stran od grenkega vsakdana in za trenutek podariti tisti poseben občutek sreče v srcu, ki nikoli ne bo prav zaceljeno," pravi predsednica kluba Mirjana Krajnc (na sredini). 
Lions Klub Maribor Zarja

Ko se zbere toliko dobrih namenov, iskrivih misli in srčnih ljudi, ki se trudijo polepšati svet, ali vsaj kak dan tistim, ki jim življenje ne prizanaša, lahko nastane le lep dogodek. In je. Članice mariborskega Lions kluba Zarja so se povezale in pripravile veliki  dobrodelni koncert v Večnamenski dvorani v Dupleku. “Dejanja so upanja” so ga ga naslovile in nanj povabile nekaj izvrstnih glasbenikov in drugih gostov, ki so se za dober namen odrekli honorarju. 

Koncert je povezoval šarmantni Jure Ivanušič. 
Picasa 2.7

Z dobrodelnim koncertom so Zarje zbirale sredstva za otroke in starostnike, ki jim življenje ne prizanaša in ki jih želijo vsaj za nekaj dni odpeljati na lepše. "Želele bi jim omogočiti oddih stran od grenkega vsakdana in za trenutek podariti tisti poseben občutek sreče v srcu, ki nikoli ne bo prav zaceljeno," je ob tem povedala predsednica kluba Mirjana Krajnc. Otroke in starejše želijo odpeljati na počitnice na morje, saj ga nekateri sploh še niso videli, ali pa ga niso videli že zelo dolgo. 

Nepogrešljivi Alfi Nipič je dogodek požlahtnil s svojimi uspešnicami. 
Lions Klub Maribor Zarja

Na koncertu, ki so se ga udeležili tudi mnogi člani njihovih bratskih in sestrskih klubov, so nastopili Alfi Nipič, Otroški pevski zbor OŠ Bratov Polančičev, Trio Vivere, Ansambel Tik-Tak, Oto Vrhovnik, Play Band, Ansambel Razigrani, Plesna skupina Tavareka Kali Jag in Damiano Roi. Prireditev je povezoval šarmantni Jure Ivanušič, posebna gostja druženja je bila Elizabeta Čebokli, ustanoviteljica Lions kluba Maribor Zarja.

Med gosti koncerta tudi narajeni operni pevec Damiano Roi. 
Lions Klub Maribor Zarja

Kljub zrelim letom dobrodelna žilica v njej še vedno utripa na polno. Do 31. maja se lahko dobrodelni akciji kluba pridružite tudi vi. Kako? Na številko 1919 pošljite SMS z vsebino POMAGAMO10, prispevali boste 10 evrov za prijaznejši jutri otrok in starostnikov. 

Lions Klub Maribor Zarja
Koncert je zaznamoval pester program. 
Picasa 2.7
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta