Lions Klub Maribor Zarja bo ta petek s koncertom zbiral denar za otroke in starostnike, ki jim življenje ne prizanaša

D.Ži
14.05.2024 10:39

"Želele bi jim omogočiti oddih stran od grenkega vsakdana in za trenutek podariti tisti poseben občutek sreče v srcu, ki nikoli ne bo prav zaceljeno," pravi predsednica kluba Mirjana Krajnc.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sredstva bodo pomagali zbirati tudi člani Tria Vivere.
Osebni Arhiv/Trio Vivere

Lep dogodek s plemenitim namenom se obeta. Lions klub Maribor Zarja pripravlja dobrodelni koncert, ki bo v petek, 17. maja, ob 18.00 potekal v športni dvorani v Spodnjem Dupleku. Z dobrodelnim koncertom bodo Zarje zbirale sredstva za otroke in starostnike, ki jim življenje ne prizanaša in ki jih želijo vsaj za nekaj dni odpeljati na lepše. "Želele bi jim omogočiti oddih stran od grenkega vsakdana in za trenutek podariti tisti poseben občutek sreče v srcu, ki nikoli ne bo prav zaceljeno," pravi predsednica kluba Mirjana Krajnc. 

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Alfi Nipič, Otroški pevski zbor OŠ Bratov Polančičev, Trio Vivere, Ansambel Tik-Tak, Oto Vrhovnik, Play Band, Ansambel Razigrani, Plesna skupina Tavareka Kali Jag in Damiano Roi. Prireditev bo povezoval Jure Ivanušič.

Nastopil bo tudi legendarni Alfi Nipič 
Andrej Petelinšek

Od 16. do 31. maja lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2 pošljete sporočilo SMS s ključno besedo Pomagamo10 na številko 1919 in prispevali boste 10 evrov.

"Verjamemo, da nas boste podprli z nakupom kart in obiskom koncerta in tako pomagali vrniti občutek topline v srca premnogih pomoči potrebnih. Vsak evro šteje! Lahko donirate kolikor želite, naš TRR je SI56 3300 0000 6570 965, odprt je pri Addiko banki, dodajte le še pripis Dejanja so upanje," še pravijo v klubu. 

Vstopnice za ogled koncerta lahko kupite pri Lions klubu Maribor Zarja ali preko Eventima. Dobrodelni prispevek je 25 evrov, na mariborskem Trgu svobode bo postavljena tudi posebna stojnica.  Več informacij najdete TUKAJ. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta