zadnje objavljene

pogledi

več
Tej Gonza, direktor Inštituta za ekonomsko demokracijo in mladi raziskovalec Univerze v Ljubljani

mnenje

več

Popularno

(VIDEO) Še vedno je čudovita: Legendarna slovenska misica s hčerko blestela v grškem resničnostnem šovu

D.Ži
22.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je Miša Novak leta 1998 postala mis Slovenije.
SaŠo Bizjak

Miša Novak ostaja ena najbolj nepozabnih slovenskih lepotnih kraljic. Leta 1998 je osvojila krono mis Slovenije, bila nekaj časa v našem medijskem prostoru zelo prisotna, nato pa  se je odselila v Grčijo, kjer živi še danes.

Danes 47-letna Mihaela Novak Marli bo za Slovence najbrž vedno ostala Miša, tudi dvajset le po selitvi ostaja izjemno čedna ženska. V zibelko demokracije jo je odpeljala ljubezen, na Zakintosu dela kot učiteljica in prevajalka.

Veliko pozornosti grških gledalcev je te dni pritegnil njen nastop v priljubljenem televizijskem šovu Greece's Next Top Model. Nastopila je skupaj s svojo 19-letno hčerko Maro, ki je po mami podedovala ljubezen do aktivnega življenja. Najstnica je namreč grška podprvakinja v teku na tri kilometre z ovirami. Gledalcem sta se zdeli zelo simpatični.

Novak Miša leta 2003.
Andrej Petelinšek

 

V oddajo se je najprej prijavil Mara, nato so ustvarjalci oddaje prepričali še Mišo, ki ji je ob strani stala med avdicijo. Po koncu večmesečnega snemanja sta se uvrstili med najboljšo deseterico. Kot piše Žurnal24, je Miša bila sedma, Mara pa peta. Povedali sta, da ju je izkušnja še dodatno povezala.

Finale izbora za Miss Slovenije 2006.
Lea Kalc Furlanič

Mišo je, kot piše portal, v času snemanja večkrat skrbelo, kaj bosta rekla soprog in tašča, saj so se tekmovalke morale fotografirati tudi z mladimi mišičnjaki pod prho, kar se ji ni zdelo primerno, saj bi somodel lahko po letih bil njen sin. Miša je s sodelovanjem v oddaji dokazala, da so tudi ženske, ki niso več v dvajsetih, lahko zapeljive in suverene pred objektivom. Izkušnje iz časa misice so ji seveda pri tekmovanju prišle še kako prav.  

Miša Novak je na svetovnem izboru nosila čudovito večerno obleko. 
Bobo
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?