Popularno

(FOTO) Mlada DiCaprieva punca pokazala svoje čudovito telo, a na plaži so vsi gledali le njenega očeta. To je razlog ...

D.Ži
04.07.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Camila Morrone, 25-letna punca hollywoodskega zapeljivca Leonarda DiCapria, je na plaži v Malibuju razkazovala svoje čare v razgaljujočih belih bikinkah.

Profimedia

Družbo ji je delal še en moški, njen oče Maximo Morrone, ki je mladostni Camili ukradel pozornost s svojimi vrhunsko izklesanimi trebušnimi mišicami.

Profimedia

Maximo in Camilina mama Lucila Sola sta bila poročena med letoma 1997 in 2006, Argentinec pa je v svetu estrade znan po vlogi v seriji "Los Luchadores".

Profimedia

Na novih fotografijah, ki jih je posnel paparac, vidimo, da si je Camila lase pobarvala na svetlo oranžno barvo, njenega slavnega fanta Leonarda pa ni bilo na spregled.

Profimedia

Lepotica argentinskih korenin je Leonardova najdaljša zveza, skupaj sta že od leta 2017. Manekenke so nasploh nekoč bile njegova šibka točka. Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn in Eva Herzigova so le nekatere od lepotic, ki jih je ljubil v preteklosti.

Profimedia

Menda so ga vse zapustile prav zato, ker se ni hotel poročiti in ustaliti, a kot kaže, je le čakal na tisto pravo.

Profimedia

Igralec še vedno nosi naziv enega najbolj zaželenih moških našega časa, kar prav nič pa ne moti njegove izbranke. Ta je od njega mlajša kar 22 let. Parček se le redko loči.

Profimedia

Čeprav govorice, da sta se zaročila, krožijo že dlje časa, dvojica o tem modro molči.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?