zadnje objavljene

pogledi

več
Mag. Barbara Gačnik, vodja področja upravljanja naložb, Sava Infond d.o.o.

mnenje

več

Popularno

(FOTO) Se spomnite noro čednega tipa iz priljubljene romantične komedije? Danes bi ga morda težko prepoznali

D.Ži
25.08.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brazilskega igralca Rodriga Santora smo si zapomnili po vlogi v enem izmed najbolj priljubljenih romantičnih filmov Pravzaprav ljubezen, v katerem je upodobil čednega Karla, ki je gledalce očaral in osvojil s svojim mišičastim videzom, pa tudi s seksi prizori.

Profimedia

Danes ga na prvi pogled ni več tako lahko prepoznati, saj se je skozi leta precej spremenil.

Profimedia

47-letni Rodrigo ima danes daljšo sivo brado, za njim je kar nekaj uspešnih vlog, ki jih je odigral. Po Pravzaprav ljubezen je igral v filmih Zaljubljene ženske, Izgubljeni, "Old River", 300, Charliejevi angeli, "Reprisal" in "Westworld", glas pa je nekajkrat posodil tudi animiranim junakom.

Rodrigo je od leta 2016 srečno poročen z brazilsko igralko Mel Fronckowiak, imata petletno hčerko Nino. Še danes se lahko pohvali z izklesanimi mišicami, s katerimi navdušuje oboževalke in oboževalce.

Na njegovem Instagram profilu mu sledi kar 1,2 milijona ljudi, s katerimi deli utrinke iz svojega poslovnega in osebnega življenja, za kar prejema na deset tisoče všečkov, pohvali pa se lahko, da skozi leta ni zabredel v noben škandal.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?