Popularno

(FOTO) Pravljično! Rebeka Dremelj dopustuje v eni najlepših držav na svetu in se tam v kopalkah namaka v topli vodi

D.Ži
05.10.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Rebeka Dremelj se rada potepa. In to ne sama. Na potovanja praviloma vzame tudi svojo družino in, na veselje javnosti, spletne sledilce, s katerimi nato deli vznemirljive, atraktivne, tudi zelo ljubke utrinke svojih avantur.

Poleti nas je razvajala z eksotičnimi posnetki dopusta na Zanzibarju, kjer je energijo nabirala v priljubljenem hotelskem resortu Next Paradise, ki ga vodi Mariborčanka Marina Lanza, jesen pa je Rebeko spet zvabila od doma. Daleč na sever.

Pevka, podjetnica in nekdanja misica se je odpravila na Islandijo, ki predstavlja sanjsko destinacijo marsikaterega popotnika. Gejzirji, slapovi, dramatična pokrajina.

Tokrat Rebeka ni razkrila, s kom se je odpravila na potovanje, je pa na splet poslala nekaj impresij svojega uživanja v neokrnjeni naravi. Marsikdo bi se z njo namakal v topli gejzirski vodi.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?