(VIDEO) Nekaj je šlo zelo narobe: Čedna voditeljica TV Slovenija pokazala svoja bosa stopala

D.Ži
04.10.2024 10:39

Pašček je popustil, a Špela Močnik se ni pustila zmesti. Zabaven posnetek njene modne improvizacije je medtem pristal na spletu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Špela se je sredi sandalne zagate dobro znašla. 
Profimedia

Videli smo že notranjost njenih ust, ko je pred kamerami legla na zobozdravniški stol, zdaj je voditeljica Špela Močnik v oddaji Dobro jutro gledalcem približala drug del svojega telesa. V oddajah, ki potekajo v živo, se zgodi vse mogoče, izkušeni voditelji pa zaplete spretno rešujejo s humorjem. Zgodilo se je tudi tokrat, a je ni vrglo iz tira. 

Med vodenjem oddaje je nosila čevlje s peto, na njih pa se je v nekem trenutku odlepil zgornji pašček.

@oddaja_dobrojutro Pepelka 😄 @Špela Močnik Paradiž #rtv #dobrojutro #spelamocnikparadiz #slovenia ♬ Girls just wanna have fun 2k19 remix - KB

 

Šlo je za pašček, ki povezuje nožne prste in čevelj. Ker je obuvalo v hipu postalo povsem neuporabno, je Špela morala obuti športne copate. Posnetek sandalne zagate je kmalu pristal na TikToku. 

"Ja, pestro smo začeli tole Dobro jutro. Tudi to se zgodi in čevlji se uničijo," je v videoposnetku dejala nasmejana Špela in odšepala po druge čevlje. Tudi v rožnatih športnih copatih je bila očarljiva. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta