Mislil je, da so le slabe sanje: David Urankar spregovoril o nesreči, po kateri je pristal na urgenci

D.Ži
04.10.2024 09:36

Postavni voditelj se dogodkov ne spomni dobro, a ve, da je s stranske ulice pripeljal avtomobil in da se ga je ustrašil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David Urankar jo je kljub poškodbam še dobro odnesel. 
Marko Delbello Ocepek

Konec avgusta je slovensko javnost pretresla novica, da je priljubljeni televizijski voditelj David Urankar med kolesarjenjem doživel nesrečo, zaradi katere je moral na ljubljansko urgenco. Poškodbe so bile tako hude, da je zaradi njih zamudil začetek sezone oddaje Dobro jutro, ki jo vodi. Zdaj je pojasnil, kaj se je zgodilo. Ne ve povsem dobro, kako je do nesreče sploh prišlo, je povedal v oddaji, spomni se, da je bil na kolesu, s stranske ulice pa je pripeljal avtomobil. Ker se ga je ustrašil, je s kolesom močno zavrl. Povedal je, da padca ni čutil, saj ga je "povsem odklopilo". 

"Niti ne vem, da sem zaviral, da sem letel čez s kolesom, da sem zletel na tla ... Spomnim se, da sem se vozil s kolesom, in naslednja stvar, da sem odprl oči in sem bil v reševalnem vozilu," je povedal in mislil, da so vse skupaj le slabe sanje. K sreči se je dobro razpletlo in je po padcu že okreval. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta