(VIDEO) Edi Pucer je moral hitro rešiti kočljivo situacijo: Ste videli, kako se jim je zalomilo v oddaji 24ur?

D.Ži
18.09.2024 09:34

Med oddajami, ki potekajo v živo, vedno obstaja možnost, da se kaj zalomi. A tokrat se je zalomilo s posnetkom, ki je bil posnet vnaprej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Edi Pucer se je dobro znašel in oddajo nato profesionalno vodil naprej. 
Robert Balen

Simpatični posnetki voditeljev oddaje 24ur, ki tu in tam ne morejo zadržati smeha, so že nekaj let prava spletna uspešnica in zdi se, da gledalci komaj čakajo, da se jim kaj zalomi. Tudi televizijski profesionalci so zgolj ljudje, majhni zdrsi, ko jim uide nadzor nad lastnimi reakcijami, pa jih delajo še bolj človeške in priljubljene, tudi zato, ker se voditelji znajo pošaliti na svoj račun. 

Zapletlo se je tudi te dni, a ne s smehom, temveč z mnogo resnejšim pogovorom o vremenu. Precej zmedeni so gledalci oni dan bili med spremljanjem pogovora Edija Pucerja z meteorologom Alešem Satlerjem. Posnet je bil vnaprej, televizijci pa so po nesreči v oddaji 24 ur predvajali napačen posnetek. 

@lukafy_ Samo na 24Ur...😭🙏 #slovenia #program #television #slovenija #haha #😭 #🙏 #tiktok #viral #fyp ♬ original sound - Lukafy

"Aleš, ciklon Boris je torej dosegel srednjo Evropo, kjer se je nekako ustavil, kar ni prav običajno. Koliko dežja bo zaradi tega še padlo ..." je začel Edi Pucer, ki se mu je potem zataknilo in se je ustavil. "Sem mislil, da sem to vrgel ven, ampak ne, saj mora biti. Sorry, sorry," je nato dodal, snemanje pa so očitno ponovili, v etru pa je po spletu okoliščin pristal  prav ta posnetek. Edi se je nato odzval brez posebne drame. "Tudi to se zgodi, tole sva z Alešem posnela malo prej, očitno so predvajali napačno verzijo," je pojasnil in profesionalno nadaljeval z vodenjem oddaje. Res je ... Se zgodi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta