zadnje objavljene

pogledi

več
Doc. dr. Maja Pakiž, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

mnenje

več

(VIDEO) Dočakal je komaj 44 let: Umrl je nadarjeni pevec, ki nas je navdušil na Talentih

D.Ži
25.10.2022 09:39
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanji finalist šova Amerika ima talent Zuri Craig je umrl v starosti 44 let, žalostno novico je potrdila njegova družina v izjavi na pevčevi uradni spletni strani. Umrl je v petek, 21. oktobra.

Zuri Craig in Jeffrey Lewis 
Profimedia

"Z globoko žalostjo sporočamo, da je umrl naš ljubljeni sin, brat in prijatelj Zuri Craig. Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaše molitve, spoštujte našo zasebnost v tem nepredstavljivem času žalovanja," so sporočili. Več podrobnosti naj bi objavili kasneje, vzrok glasbenikove smrti pa še ni znan.

Profimedia

Craig je bil polovica The CraigLewis Band, dua iz Atlante, ki sta ga sestavljala Zuri Craig in Jeffrey Lewis. Tekmovala sta v 10. sezoni priljubljene oddaje in se prebila vse do finala, nato pa končala na petem mestu.

Profimedia

Craig in Lewis sta bila v svetu šovbiznisa opažena že pred nastopom na Talentih. Dvojica je prvič skupaj zapela na YouTubu, njuni posnetki pa so pritegnili pozornost igralca Tylerja Perryja, ki jima je ponudil priložnost zaslužka s sodelovanjem v seriji o Madei, gre za priljubljen igralčev lik, ki ga je navdihnila njegova mama. 

Ob šovu Amerika ima talen leta 2015 je dvojica sodelovala tudi pri Perryjevih produkcijah "Madea's Big Happy Family", "Madea Gets a Job" in "A Madea Christmas".

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?