(FOTO) Eden najbolj priljubljenih igralcev nima sreče v ljubezni. Njegova punca je umrla zaradi predoziranja

D.Ži
18.01.2022 11:31

Jim Carrey je 17. januarja dopolnil 60 let. Za njim je tudi nekaj težkih življenjskih preizkušenj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tako je Jim Carrey oktobra 2015 pomagal nositi krsto svoje punce Cathrione White.

Profimedia

Kanadsko-ameriški igralec in komik Jim Carrey mnogim predstavlja najljubši filmski obraz, nekaterim gre tudi zelo na živce. Zvezdnik, mojster grimas, te dni praznuje 60. rojstni dan, na igralsko sceno pa se je prebil v zgodnjih 90-ih letih.

Ljubezen, ki se je končala mnogo prezgodaj. Jim in Cathriona White leta 2013.

Profimedia

"Ace Ventura", "Butec in butec"" in "Maska" so filmi z začetka njegove kariere, ki so osvojili občinstvo po vsem svetu. Carrey je odraščal v Torontu in že pri osmih letih pred ogledalom vadil delanje grimas, kar mu še danes gre odlično. Pri desetih letih se je zaradi tega talenta prijavil v šov in bil navdušen, ko je prejel povabilo za nastop pred kamero. Ko je bil star 15 let, se je začel ukvarjati s stand-up komedijo, vendar ga družina zaradi slabega finančnega položaja ni mogla preživljati. Vse se je začelo izboljševati, ko so se rešili denarnih težav, pri 17-ih pa je Jim začel služiti denar z nastopi.

Z Lauren Holly leta 1995.

Profimedia

Kmalu je postal prava zvezda in odšel na turnejo po ZDA, leta 1983 se je preselil v Hollywood. Njegov cilj je bil nastop v oddaji Saturday Night Live, kar mu je na koncu tudi uspelo, njegova celotna kariera se je spremenila, ko je leta 1994 nastopil kot Ace Ventura. Ni trajalo dolgo, da so ga opazili veliki hollywoodski filmarji, in brez težav je začel dobivati ​​odmevne vloge.

Za Renee Zellweger pravi, da je bila ljubezen njegovega življenja. 

Profimedia

Poleg bogate kariere je Carrey svoj čas imel kar zanimivo ljubezensko življenje in dvakrat stal pred oltarjem. Leta 1987 se je poročil z nekdanjo igralko Malisso Womer, istega leta pa se jima je rodila hčerka Jane Erin. Leta 1995 sta se ločila, leto kasneje pa je se je poročil s kolegico iz filma Butec in butec Lauren Holly. Tudi ta zakon se ni obnesel in skupaj sta bila manj kot leto dni.

Jim and Cathriona White februarja 2013. 

Profimedia

Zaljubil se je tudi v svojo kolegico Renee Zellweger, s katero sta igrala v filmu Jaz, Irene & jaz. V intervjuju je presenetil, ko je dejal, da je ona ljubezen njegovega življenja. "Res je, Renee je bila ljubezen mojega življenja. Bila mi je posebna, zelo posebna. Mislim, da je čudovita," je takrat dejal igralec. Leta 2002 se je zaljubil tudi v January Jones, bil pa je tudi v zvezi z manekenko Jenny McCarthy. Njuna zveza je trajala do leta 2010, nato pa sta izjavila, da ostajata velika prijatelja.

Lauren Holly, njegova filmska simpatija je kasneje tudi čisto zares postala njegova punca. 

Profimedia

Cathriono White je igralec spoznal leta 2012, njuna ljubezenska zgodba pa se je končala tragično. Septembra 2015 so jo našli mrtvo, kasneje pa so ugotovili, da je umrla zaradi predoziranja s tabletami. Dolgo je trajalo, da je spet začel iskati ljubezen. Pred tremi leti je bil v zvezi z Ginger Gonzago, a nista zdržala dolgo skupaj.

Z Jenny McCarthy na premieri filma leta 2007.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta