V javnost prišel pozabljeni intervju z Jennifer Aniston: Zlomljena od žalosti, ponižana in prevarana je jokala

D.Ži
17.03.2023 11:16

Sredi hude ljubezenske stiske si je zvezdnica dopovedovala, da si je moževo varanje v življenje priklicala sama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Aniston je bila ob govoricah, da jo Brad vara z Angelino, povsem sesuta.
Profimedia

Slavna igralka Jennifer Aniston nikoli ni skrivala želje po materinstvu, kar je jasno poudarila po koncu snemanja priljubljenih Prijateljev leta 2004, ko je bila še poročena z Bradom Pittom.

A Jennifer se je kmalu utopila v žalosti zaradi propadlega zakona, kar dokazuje pozabljeni intervju, ki je v teh dneh spet pricurljal na dan. Medtem ko je snemala čustvene zadnje prizore v kultni seriji, je bil Brad na snemanju filma Gospod in gospa Smith z Angelino Jolie, v katero se je zaljubil in se leta 2005 zaradi nje ločil od Jennifer.

Jennifer Aniston in Brad Pitt sta veljala za zlati par Hollywooda.
Profimedia

V pozabljenem intervjuju za Vanity Fair je takrat 36-letna Jennifer bila povsem zlomljena, ko je novinarka omenila govorice, da je Angelina zanosila z Bradom že dva meseca, preden sta se z Bradom sploh uradno razšla. 

Leslie Bennetts, ki jo je intervjuvala, je razkrila, da je bila Jennifer takrat videti, kot da bi jo nekdo zabodel v srce. Nekaj minut je tiho jokala, solze so ji polzele po licih, preden je zmajala z glavo in dejala, da je preveč prizadeta, da bi odgovarjala.

"V tem trenutku me nič več ne more presenetiti, a bi mu raje verjela," je Jennifer takrat odgovorila na vprašanje, ali verjame govoricam, da imata Brad in Angelina razmerje. Celo njeni prijatelji so ji takrat govorili, da si Brad želi biti samski. "Trdili so, da ne gre za drugo žensko," je razkrila.

Brad Pitt in Jennifer Aniston sta danes spet prijatelja.
Profimedia

Prenehala jim je verjeti, ko se je v javnosti pojavila fotografija Brada v vlogi skrbnega in ljubečega očeta Angelininega posvojenega sina Maddoxa na neki afriški plaži.

"Bila bi robot, če bi rekla, da ne čutim jeze, prizadetosti, zadrege. Preprosto ne vem, kaj se je zgodilo. Marsičesa ne razumem, veliko ne vem in verjetno nikoli ne bom. Moram verjeti, da obstaja neki razlog, zakaj sem to priklicala v svoje življenje. Moram verjeti, sicer bi bilo preprosto kruto," je menila Jennifer.

Angelina Jolie in Brad Pitt. Njuna ločitvena vojna še zdaleč ni končana.
Profimedia

Tako Brad kot Angelina sta zanikala kakršnokoli romantično razmerje, ko je bil on še z Jennifer. Kljub temu da ji je zlomil srce, je Jennifer vztrajala, da se počuti srečno, ker se je poročila s čudovitim Bradom, in dejala, da ga bo ljubila do konca svojega življenja. Brad se je kasneje poročil z Angelino, a sta se leta 2016 v zelo slabih odnosih ločila, njuna ločitvena vojna pa še ni končana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta