(FOTO) Zvezdnica Prijateljev pozirala na plaži: Oboževalci so povsem iz sebe, kako noro dobro postavo ima pri 54-ih

D.Ži
19.08.2022 03:20
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska ljubljenka in zvezdnica kultne serije Prijatelji, igralka Jennifer Anniston, je oboževalce presenetila s fotografijami s plaže, kjer je pri 54 letih pokazala svojo zavidljivo postavo.

Z galerijo, ki jo je objavila na Instagramu, je pokazala, kako je videti v kopalkah iz različnih zornih kotov, in spravila oboževalce na noge.

"Peljite nas nazaj," je igralka pripisala fotografijam, ki so bile očitno posnete med njenimi nedavnimi počitnicami z družbo.

Pred kratkim je njen osebni frizer Chris McMillan delil fotografijo igralke v modrčku, po kateri so jo mnogi označili za najlepšo žensko na svetu.

(FOTO) Zaradi fotografij v nedrcu so večno mlado Jennifer Aniston razglasili za najlepšo žensko na svetu

"Zaljubljena sem v te fotografije", "Najlepša ženska na celem svetu", "Ona je popolnoma popolna", "Dajem ti svoje srce", "Moje sanjsko dekle", "Jennifer je neustavljiva" ji sporočajo oboževalci.

Reuters
Reuters
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?