zadnje objavljene

pogledi

več

mnenje

več

(FOTO) Še nikoli tako iskreno: Jennifer Aniston odvrgla oblačila in spregovorila o boju z neplodnostjo

A.L.
10.11.2022 09:51
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Jennifer Aniston je v novem intervjuju za Allure razgalila dušo in telo. Igralka je za revijo pozirala v miniaturnem nedrčku Chanel in pokazala svojo zavidljivo postavo, ob tem pa je iskreno priznala, da "nima več česa skrivati". Spregovorila je o svoji želji, da bi postala mati, in priznala, da obžaluje, da se ni odločila za zamrznitev svojih jajčec, ko je bila mlajša. Obenem je v pogovoru razkrila, da je poskusila prav vse, da bi zmagala v boju z neplodnostjo.

Zavrnila je ugibanja, da se je eden od njenih nekdanjih mož, Brad Pitt ali Justin Theroux, ločil od nje, ker "mu ni želela roditi otroka". "Poskušala sem zanositi. To je bilo zame zahtevno potovanje," je dejala.

53-letnica se je, kot pravi, zdaj sprijaznila, da nikoli ne bo imela otrok. "Vse bi dala, da bi mi nekoč nekdo rekel, naj zamrznem svoja jajčeca in si naredim uslugo. A danes sem tukaj," iskreno pripoveduje igralka in dodaja, da je njen čas za to minil.

Namignila je tudi, da bo nekega dne morda napisala knjigo o svojih dolgotrajnih bojih z neplodnostjo, nekaj, kar je leta skrivala pred svetom "zaradi potrebe po zaščiti sebe". 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?