(VIDEO) Neprijetno! Zvezdniku sredi koncerta med nogami počile hlače. Vse skupaj je opazovala Jennifer Aniston

D.Ži
30.01.2023 11:26
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Morda se spomnite, ko so se leta 2015 Lennyju Kravitzu na odru strgale hlače in sredi koncerta razkrile njegovo moškost tisočim oboževalcem. No, to se je zdaj zgodilo tudi Harryju Stylesu na koncertu v kalifornijskem Inglewoodu. K sreči je nekdanji zvezdnik skupine One Direction za razliko od svojega kolega pod hlačami nosil spodnjice.

Kljub temu je prizor bil precej smešen, tako kot izraz na njegovem obrazu, ko je ugotovil, kako prepišno je postalo tam spodaj.

Pevec se je nasmejal in se zakril z mavrično zastavo LGBTQ skupnosti, ki jo je nekdo iz občinstva vrgel vanj.

Nato si je vzel kratek odmor in se v zakulisju preoblekel v druge rjave hlače, kasneje se je opravičil občinstvu: "Moje hlače so strgane. Počutim se, kot da se moram nekaterim med vami opravičiti. Vi, gospod, ste v redu? Prisežem, da to ni del šova," se je pošalil.

Nenavaden prizor je v živo iz prve vrste opazovala tudi Jennifer Aniston, Harryjeva prva zvezdniška simpatija, kar je bilo zanimivo predvsem uporabnikom Twitterja, ki so se takoj začeli šaliti na njegov račun.

"Harryjeve strgane hlače pred Jennifer Aniston so bile zanj najverjetneje travmatičen trenutek," so komentirali.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?