(FOTO) Zaradi fotografij v nedrcu so večno mlado Jennifer Aniston razglasili za najlepšo žensko na svetu

D.Ži
16.08.2022 09:32
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriško igralko in zvezdnico kultne serije Prijatelji Jennifer Aniston so razglasili za najlepšo žensko na svetu, potem ko se je na Instagramu pojavilo več črno-belih fotografij, na katerih blesti v nedrčku.

53-letna Jennifer je spontano pozirala, medtem ko ji je pričesko urejal njen osebni stilist Chris McMillan, ki je fotografije objavil na svojem profilu. Videti je bilo, da je zvezdnica na frizerskem stolu zelo uživala, saj je navdušeno razkazovala svoje sveže urejene pramene.

Poleg nedrčka je igralka nosila tudi hlače, ki so lepo poudarile njen ozek pas.

"Zaljubljena sem v te fotografije", "Najlepša ženska na celem svetu", "Ona je popolnoma popolna", "Dajem ti svoje srce", "Moje sanjsko dekle", "Jennifer je neustavljiva" so sklenili oboževalci.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?