Katarina Habe prvič odkrito spregovorila o koncu zveze z Rokom Golobom, s katerim sta bila par skoraj tri desetletja

D.Ži
19.10.2024 17:56

"Iskreno moram povedati, da je za mano sedem let intenzivnega dela na sebi, ko mi je bilo večkrat zelo težko," pravi cenjena slovenska pevka in doktorica psihologije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Golob in Katarina Habe leta 2014
Arhiv Večera

V oddaji Riba, raca, rak na Planet TV ob kuharskih receptih izvemo tudi marsikaj zanimivega o znanih Slovencih. Ta teden je kuhalnico vihtela tudi Katarina Habe, glasbenica, ki jo širša javnost najbolj pozna po njenem tercetu Katrinas, glasbeni zgodbi, ki jo pelje že od leta 1999. Je pa tudi profesorica na Akademiji za glasbo v Ljubljani in doktorica psihologije, ki jo zanimajo strategije uspešnega nastopanja. Je mama dveh sinov, ki sta se rodila v dolgoletnem razmerju z glasbenikom in skladateljem Rokom Golobom. Par sta bila vse od srednje šole. A nič več, saj se je njuna zveza po skoraj treh desetletjih končala že pred leti, za revijo Lady pa je pred mesecem dni prvič spregovorila o tem, kaj se je dogajalo po razhodu. 

"Zdaj lahko rečem, da sem globoko hvaležna za vse, kar mi je ta izkušnja prinesla," pravi Katarina. 
Planet Tv

"Iskreno moram povedati, da je za mano sedem let intenzivnega dela na sebi, ko mi je bilo večkrat zelo težko. Ob transformativni izkušnji partnerskega razhoda od ljubljenega človeka, s katerim sva skoraj 30 let tkala skupno pot, sem se odločila za temeljit vpogled vase in se spraševala o svoji vlogi pri tem, vetrila svoja prepričanja, se osvobajala zakoreninjenih vzorcev," je za revijo Lady povedala septembra.

Čas celi rane. "Zdaj lahko rečem, da sem globoko hvaležna za vse, kar mi je ta izkušnja prinesla, saj se mi zdi, da mi je odprla vrata v svet presežne ljubezni, ki nikoli ne izgine, čeprav se tuzemske partnerske vezi prekinejo. In zadnje leto mi prinaša na vseh področjih življenja božanske darove, jaz pa se dan za dnem zahvaljujem za blagoslove, ki so mi dan," je dejala.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta