(VIDEO) Ste videli, iz kako lepe hiše se je Tinkara Kovač izselila po ločitvi? Videli smo tudi že njen novi dom

D.Ži
30.05.2024 09:59

Da se je v njenem življenju nekaj spremenilo, so nekateri posumili že med snemanjem kuharske oddaje Riba, raca, rak.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tinkara Kovač je kamere spustila tudi v svoj novi dom, a zamolčala, da se je vmes ločila. 
Tomaž Primožič/FPA

Novica, da se ločuje Tinkara Kovač, je presenetila večji del slovenske javnosti, saj je naša priljubljena pevka s koncem svojega zakona opravila potiho, zelo diskretno, šele mesece kasneje smo izvedeli, da se je že izselila iz hiše, v kateri je nekoč živela z Matejem Mljačem in hčerkama. Čeprav glasbenica o svojem zasebnem življenju nikoli ni govorila zares radodarno, pa je pred časom vrata svojega doma odprla za oddajo Ambienti, ki se ukvarja z zanimivimi bivanjskimi prostori po državi. Danes je posnetek oddaje spomin na neke druge čase. 

Hišo v Lokvi na Krasu je zasnoval kar Matej Mljač, ki je arhitekt. Kot je poročala revija Lady, naj bi se Tinkara iz skupnega doma izselila že pred dobrim letom, z njo sta odšli tudi hčerki. Tisti, ki pevko poznajo, so z ušesi zastrigli že med ogledom oddaje Riba, raca, raka, v kateri je Tinkara pred kamerami kuhala v kuhinji, ki je bila zelo drugačna od njene "običajne". Kuhinja, ki smo jo videli v Ambientih, je namreč precej temna, medtem ko je Tinkara kuhala v precej svetlejši kuhinji, tudi cel prostor je videti zelo drugače. Torej je bila že med snemanjem oddaje na Planet TV preseljena. 

Tinkara tako nova življenjska poglavja piše v novem domu, ki je sicer manj trendovsko opremljen in arhitekturno "zloščen", a kaj ti pomagajo veliki, svetli in prestižni prostori, če v njih nisi srečen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta