(FOTO) Razkošna oaza miru: Saška Lendero po ločitvi živi v čudovitem domu, ki ji ga zavidajo mnogi

D.Ži
21.06.2023 07:46

Njen nekdanji mož se je odselil, pevka pa je s hčerko ostala v nekdanji skupni hiši, ki je polna domačnosti in dobrega okusa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Po ločitvi je marsikaj drugače. Življenje se spremeni, potrebno se je sestaviti na novo, mnogi se odselijo. Kako je po koncu zakona s Saško Lendero videti novo domovanje Mihe Hercoga, smo nedavno videli v oddaji Riba raca rak na Planet TV, kjer je glasbeni producent gostil svoje estradne kolege. V prijetnem stanovanju, ki ni prav nič spominjalo na stereotipni "moški brlog", je pripravil nekaj okusnih jedi in se izkazal kot odličen gostitelj. Pri njegovi bivši ženi je, vsaj kar se nepremičnin tiče, bilo sprememb manj, saj je ostala v njunem nekdanjem skupnem domu. Nekaj koščkov tega je pevka svojim sledilcem razkrila tudi na družbenih omrežjih. 

Ko govorimo o Saški Lendero, je jasno, da govorimo o prijetnem, prijaznem, domačnem in povezanosti z naravo. Takšna je tudi hiša, v kateri živi s hčerko Ario. Gre za pravo oazo miru, že na prvi pogled je jasno, da ji je zelo pri srcu les, ki dom polni s toplino. Barve so nežne, zemeljske, opažamo bež odtenke, poseben čar dajejo prostorom rože, za katere pevka tako rada skrbi. Vrtnarjenje je nasploh njena velika strast. Všeč nam je nežno modra, ki krasi eno od sten, tu in tam vzdušje povzdigne tudi kakšna umetniška fotografija.

Vidi se, da gre za dom, ki je poln ljubezni in pozitivne energije, varen pristan, ki je kot nalašč za oddih od napornega estradnega življenja, pa tudi za celjenje morebitnih čustvenih ran. Sledilci so zagotovo zelo hvaležni, da jim Saška tako zelo zaupa, da jih vsake toliko preko fotografij povabi med svoje štiri stene, kjer se najde tudi kakšna štirinožna ljubezen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta