(VIDEO) Blažka Müller osupnila, v kako čudovitem stanovanju živi, dober okus je viden na vsakem koraku

D.Ži
15.10.2024 10:57

Stanovanje, v katerem je voditeljica in prevajalka kuhala v priljubljeni televizijski oddaji, je postalo prava uspešnica, saj so se mnogi gledalci vanj dobesedno zaljubili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Šimen Zupančič

Kot bi se čez noč spet vrnila v naša življenja, tako močan in dober vtis je minuli teden v oddaji Riba, raca, rak pustila voditeljica in prevajalka Blažka Müller, ki je gledalce očarala s svojo eterično damskostjo, duhovitostjo in zaljubljenostjo v življenje. Luzitanistka pa ni navdušila samo s kuhanjem in svojim bogatim jezikom, temveč tudi s svojim stanovanjem. Zdi se, da se je, odkar se je pred petimi leti ločila od režiserja Matjaža Pograjca, življenje na novo začelo tudi zanjo. 

Blažka Müller je svoj dom napolnila s svetovljanskim duhom.
Šimen Zupančič

Pred časom je za revijo Obrazi opisala, kakšno je bilo zanjo to obdobje. "Naredila sem inventuro sama pri sebi, kaj sem naredila zase in za druge. Ko je prišlo do tega, sem bila zelo žalostna, vendar nikoli nesrečna. Nekaj starejših prijateljic, ki so krepko čez 80, me je objelo in reklo, čaka te še eno življenje, veseli se. In to se je res zgodilo. V času ločitve sem že splavala proti površju, vdihnila, zadihala in okoli sebe videla zelo zanimiv svet. Ter znova spoznala, da sem tudi jaz za ta svet zanimiva," je povedala.

V oddaji Riba, raca, rak je veliko pozornosti bilo namenjene tudi njenemu stanovanju, ki je polno svetovljanskega duha, svetlobe, srčnosti, udobja in dobrega okusa. Pred nekaj leti je Blažka stanovanje pokazala tudi v videu za Nepremagljiva.si. Ne gre prezreti, da je njen iskriv duh prisoten na vsakem koraku, na vsakem kvadratnem metru. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta