Eva Hren šokirala s priznanjem, kakšno meso je jedla med potovanjem po Afriki: "Okus je spominjal na svinjino"

D.Ži
15.10.2024 09:34

Ni želela le ždeti v kakšnem letovišču in piti koktajle, odkrivanja Afrike se je lotila bolj prvinsko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Eva Hren je prava potovalna pustolovka. 
Hugo Šekoranja

Suvereno je prijela za kuhalnico in pripravila večerjo, s katero je osvojila skoraj vse točke. Pevka Eva Hren ta teden kuha v oddaji Riba, raca rak na Planet TV, med pripravo hrane pa je razkrila tudi nekaj zanimivosti o sebi. Povedala je, da rada potuje, obiskala je tudi Afriko, kjer pa ni želela le ždeti v kakšnem letovišču in srkati koktajle. Spoznala se je z lokalnim prebivalstvom in doživela tudi delček zelo prvinske kulture tamkajšnjih staroselcev, tudi Masajev in Bušmanov.  

"To potovanje je popolnoma obrnilo moj pogled na civilizacijo, na to, kaj lahko človeka osreči, ker tam otroke osrečijo kamni, lesene palčke ..." je povedala, nato pa razkrila kulinarični podvig, ki je po oddaji močno razklal mnenja na spletu. 

"Tam sem prvič poskusila opico, pečeno na ognju," je povedala. "To je za ta naš svet videti pregrozno, necivilizirano. Zanje pa je to nekaj normalnega. Moškemu pri dvanajstih letih, toliko je zdaj star moj sin, naredijo iniciacijo. Da pa se to lahko zgodi, mora sam ujeti opico in jo tudi speči. Ampak tista opica je bila spečena z vsem, tudi dlako," je slikovito opisala situacijo in dodala, da meso opice spominja na svinjino. 

No, sama je za svojo večerjo izbrala precej manj eksotična živila, na koncu pa zapela skupaj z nekdanjima sočlanicama iz terceta Katrinas, saj tudi Katarine Habe ta teden kuha v oddaji.  

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta