Johnny Depp šokiral s spremembo videza: Znebil se je svojega zaščitnega znaka, njegova nova podoba deli mnenja

D.Ži
12.10.2022 09:44

Verjetno najslavnejši ločenec na svetu življenje začenja na novo. Omislil si je nov slog, očitno pa tudi novo ljubezen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Dobro razpoloženi Johnny Depp je poziral fotografom in se družil z oboževalci, ki so ga pred nastopom čakali pred prizoriščem v New Yorku. Igralec in glasbenik je na turneji s kolegom glasbenikom Jeffom Beckom. Dvojica žanje same dobre odzive.

Profimedia

Depp se je pokazal s svojima najljubšima modnima dodatkoma – očali in klobukom ter se znebil zaščitnega znaka zadnjih let. Ni ostalo neopaženo, da Depp več ne nosi zelo izrazite brade in brkov. Na njegovo novo podobo se je morda treba malce navaditi.

Profimedia

Pred kratkim so tuji mediji objavili, da naj bi bil Depp po nizu neuspešnih razmerij spet zaljubljen, tokrat v svojo odvetnico Joelle Rich.

Johnny Depp in odvetnica Joelle Rich naj bi bila novi parček.
Profimedia

Odvetnica je trenutno v postopku ločitve od moža, s katerim se je poročila leta 2011, nihče pa ne ve, kako se je začela njena zveza z verjetno najbolj znanim ločencem na svetu. Najverjetneje je iskrica preskočila tekom sodnega postopka, med katerim ga je podpirala.

Profimedia

Bližnji vir je javnosti razkril, da sta se Depp in odvetnica na začetku romance diskretno dobivala v hotelih, ona pa je pripotovala v Virginijo, da bi ga podpirala med sojenjem proti Amber Heard. Tam ni bila po službeni dolžnosti.

"Njuno razmerje je resno, kemija med njima očitna," trdi vir blizu para.

Deppa so pred tem povezovali z drugo odvetnico, Camille Vasquez, ki je hitro zanikala govorice.

Reuters

Sodna bitka med Johnnyjem in Amber se je končala z razsodbo porote v korist igralca. Amber je igralca tožila zaradi nasilja v družini, sodišče pa je odločilo, da za njene trditve ni dokazov. Johnny je Amber Heard tožil zaradi obrekovanja, češ da mu je uničila ugled in kariero, ker je v kolumni, ki jo je leta 2018 objavil Washington Post, zapisala, da je bila v zakonu izpostavljena nasilju, pri čemer ni omenila Deppovega imena.

Heardova je vložila nasprotno tožbo in zahtevala 100 milijonov dolarjev odškodnine zaradi trditev Deppovega nekdanjega odvetnika Adama Waldmana, da so bile njene trditve o zlorabah "goljufija".

Reuters

V šestih tednih pričanja so odvetniki Amber Heard trdili, da govori resnico in da so njene besede v skladu s pravico do svobode govora iz prvega amandmaja ameriške ustave.

Pričanje so v živo prenašali na družbenih omrežjih, tako da je javnost lahko izvedela vse podrobnosti o njunem burnem razmerju.

Heard in Depp sta se spoznala na snemanju "The Rum Diary" in se poročila leta 2015. Heard je leta 2016 vložila zahtevo za ločitev, ločila pa sta se naslednje leto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta