(FOTO) Severina presenetila z zelo nagajivo opravo: Še nikoli nismo videli kavbojk, ki bi razkrivale toliko vsega

D.Ži
22.08.2022 09:16

Med vsemi razporki je hlače sicer kar težko najti, a domiselna kombinacija je oboževalce več kot navdušila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška glasbena zvezdnica Severina svoje spletne sledilce rada preseneča z novimi objavami, v katerih je vselej videti zelo atraktivno in zapeljivo. Tokrat je izbrala eno najbolj nenavadnih modnih kombinacij doslej.

Gre za top iz džinsa s prosojnimi všitki. A to še ni vse. Precej bolj nazorno vse skupaj postane etažo nižje, saj si je Seve omislila tudi zelo nenavadne kavbojke, ki razgaljajo stegna in meča. Gre za kroj z visokim pasom, ki ji zelo lepo pristoji, dasiravno je hlače med vsemi temi razporki zelo težko opaziti. Pevka, ponosna na manekensko postavo, rada pokaže svoje lepe noge.

Gre za kavbojke znamke Mugler, ki stanejo okoli 1000 evrov, nosila pa jih je med koncertom v Poreču. Celotno kombinacijo je dopolnila z vpadljivim srebrnim nakitom in odprtimi srebrnimi sandali. Sprednji del las je spela v majhen visok čop, preostali del pričeske pa je bil simpatično nakodran. Sledilci v komentarjih ne skrivajo navdušenja.

Nedavno je zvezdnica navdušila z obleko, ki jo je krasil potisk banan, pa tudi impresiven dekolte. Ni dvoma, 50-letna Severina ostaja v vrhunski formi in zdi se, da je videti le še bolje in bolje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta