(VIDEO) Severina v Dupleku pokazala novo pričesko, a so ljudje bolj gledali nekaj drugega ...

D.Ži
12.04.2022 10:05

Priljubljena hrvaška pevka je lase imela spletene v kito, ki je bila skoraj daljša od njenega krila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška glasbena zvezdnica Severina je na instagramu sporočila, da nastopa v Sloveniji, in objavila fotografijo svoje odrske oprave. V Dupleku je že stara znanka in vedno preseneti s kakšnim drznim modnim podvigom. 

Tokrat je pozirala v majici z globokim izrezom in velikimi luknjami ob straneh. Drzni kos je lepo poudaril njeno izklesano postavo, za katero pevka trdo gara. Iz zanimivega kratkega krila so kukale črne kolesarske hlače. Obula je škornje z visoko peto, lase pa imela spletene v kito, ki je bila skoraj daljša od njenega nagajivega krilca. 

"Moj dragi tehnik Šajo mi je sinoči namenil kompliment, da se vedno oblačim v skladu s svojimi leti," je pripisala objavi, ki je na instagramu sprožila številne navdušene odzive oboževalcev. Sporočajo ji, da je videti brezčasno lepo, da zažiga in da je v vsaki opravi videti kot boginja. 

Severina je pred kratkim oboževalce razveselila z novo pesmijo "Fališ mi", ki jo je posnela z ekscentričnim bolgarskim zvezdnikom Azisom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta