(FOTO) Severina v zelo kratkih hlačah razvnela oboževalce. Uganete, koga je srečala med večerjo?

D.Ži
04.08.2022 10:30

Hrvaška zvezdnica dobro ve, kaj si njeni spletni sledilci želijo videti. To poletje ji bo ostalo v prav posebnem spominu, saj je v restavraciji naletela na zelo eminentno družbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška zvezdnica Severina oboževalce pogosto razveseljuje s svojimi modnimi kombinacijami. Marsikomu je zelo všeč tudi njen zadnji stilski podvig. Na fotografiji vidimo pevko v zelo ležerni opravi, ki lepo poudarja njeno naravno čednost. Med fotografiranjem je bila oblečena v kratke črne hlače in belo bluzo. Njen obraz je obkrožala simpatična poletna pričeska, nežno nanešena ličila pa so dopolnila kombinacijo.

"Na vrtu pri teti Kate," je ob objavi pripisala pevka. V le nekaj urah je fotografijo všečkalo več kot 5000 sledilcev. Kmalu so začeli deževati navdušeni komentarji. "Prelepa", "Angeli izgledajo kot ti", "Čudovito", "Hej, lepa", so ji zapisali.

Kot piše Večernji, si bo Severina to poletje zapomnila tudi po srečanju s svetovnimi zvezdniki, ki so tudi to sezono okupirali Jadran. Me njimi so bili Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen in reper Sean Combs, bolj znan kot P. Diddy.

Dobro razposajena družba je večerjala na otoku Vrnik nedaleč od Korčule v restavraciji Vrnik Arts Club, tam pa je bila tudi Severina s svojo ekipo, ki je nato na svojem Insta Storyju objavila posnetek zanimivega srečanja z Diddyjem. Nekoliko pozneje se je pohvalila tudi s spominkom, ki ga je njen sin Aleksandar dobil od slavnega igralca Woodyja Harrelsona.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta