(FOTO) Severina prvič pokazala sliko pokojnega očeta in ljudje so osupli: Neverjetna podobnost!

D.Ži
09.02.2022 10:20

Čustven trenutek. Hrvaška zvezdnica je s svojimi spletnimi sledilci delila fotografijo očeta, po katerem je dobila ime.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška pevska zvezdnica Severina je na Instagramu objavila fotografijo očeta, brez katerega je ostala zelo zgodaj v življenju.

"Moj oče Sever," je 49-letnica pripisala črno-beli fotografiji in sprožila plaz komentarjev oboževalcev, ki se ne morejo odločiti, kdo mu je bolj podoben - ona ali njen sin.

"Ti si isti oče," "Vnuk je isti dedek", "Izgledaš kot on," "Tvoj sin je kot on," "Jasno je, komu sta podobna hčerka in vnuk" ji sledilci sporočajo v komentarjih. Fotografija je v samo nekaj urah zbrala na tisoče všečkov. 

Severina je svoje slavno ime dobila po očetu, o čemer je že pred časom spregovorila pred kamerami. "Moje ime naj bi se nanašalo na strogost in pravičnost. Takšna sem tudi v resnici. Oče mi je hotel dati ime Nataša, a mama je oboževala očeta, ki mu je bilo ime Sever. Dedek je dajal imena otrokom po smereh neba. Verjeli ali ne, imel je štiri sinove, ki jim je bilo ime Sever, Jug, Istok (Vzhod) in Zapad (Zahod), hčerka pa je bila Danica. Moja babica tega ni želela, zato je moj oče dobil drugo krstno ime," je Severina razkrila v srbski oddaji AmiG show.

Na mamo Natašo je zelo navezana in na Instagramu pogosto objavlja fotografije z njo, očeta pa je tokrat pokazala prvič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta