(FOTO) S Severine, ki pozira na Maldivih, je nemogoče odtrgati pogled. Sledilce zanima, kje je kupila tako zapeljivo obleko

D.Ži
04.03.2022 11:45

Hrvaška zvezdnica je pobegnila od ponorelega sveta in mir našla na eksotičnem otočju, kjer ji družbo delata tudi sin in prijateljica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Hrvaška glasbena zvezdnica Severina (49) uživa na Maldivih, utrinke svojega dopusta pa redno deli s sledilci na Instagramu.

"Mreža življenja se enkrat splete," od tam citira pesem Tomislava Bralića in klape Intrade. Poetični izliv je pospremila z atraktivno fotografijo, na kateri pozira v mrežasti poletni obleki. Navdušeni komentarji na račun njenega videza in lepe otoške panorame kar dežujejo. 

"Kakšna ženska", "Boginja" in "Lepa si" so le nekateri od komplimentov, ki jih je prejela, najdejo pa se tudi takšni, ki jih zanima, kje je kupila to zapeljivo obleko, ki tako lepo poudarja dekolte. 

Eno najbolj priljubljenih pevk v tem delu Evrope na dopustu spremljata sin in prijateljica Sonja Dvornik. Že pred dnevi je Severina objavila nekaj utrinkov svoje dopustniške sreče in oboževalcem razkazala luksuzno letovišče Six Senses Laamu.

Maldivi so ena izmed Severininih najljubših počitniških destinacij, kamor pogosto pobegne pred zimo in pritiskom v domovini, tam je bila tudi v družbi danes že svojega bivšega moža Igorja Kojića.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta