Popularno

(FOTO) Še nikoli ni bila tako vitka: Saša Lendero objavila fotografijo v oprijeti črni obleki in osupnila

A.L.
21.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bor Slana

Saša Lendero s svojimi sledilci rada deli utrinke iz svojega življenja, z zadnjo fotografijo pa je poskrbela za pravo navdušenje. Pevka je pozirala v oprijeti črni obleki, ki je posebej poudarila njen pas in razkrila, da še nikoli ni bila tako vitka. Z osveženo podobo je navdušila spletne oboževalce, ki so jo v komentarjih zasuli s komplimenti.

Sicer pa ni skrivnost, da 49-letnica pazi na to, kaj se znajde na njenem krožniku. "Ne morem ravno reči, da mi je čisto vseeno, če me tehtnica preveč preseneti. Telo se spreminja in prav grdo in krivično bi bilo od njega pričakovati, da bo isto kot pri 17 letih. Zaradi pojavljanja v javnosti, predvsem pa pred kamerami (ki optično vedno dodajo lepo število kilogramov), pa se vsake toliko časa le potrudim, da se malo ‘pooblikujem’," je pred časom povedala za revijo Story. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?