zadnje objavljene

pogledi

več
Aleksandra Berberih Slana, nekdanja direktorica Muzeja narodne osvoboditve Maribor

mnenje

več

Popularno

(FOTO) Modni scenarij iz nočne more: Ena rdeča preproga, dve pevki in enaki modri obleki

D.Ži
11.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
MacKenzie Porter v čudoviti modri obleki. Veselje ni trajalo prav dolgo. 
Profimedia

Najslabše, kar se lahko zgodi stilistu na pomembnem dogodku, je, da stranko obleče v obleko, ki jo je izbrala druga ženska. Ta scenarij se je zgodil na minuli podelitvi glasbenih nagrad CMA.

MacKenzie Porter  
Profimedia

Pevka Mackenzie Porter se je letos prvič sprehodila po rdeči preprogi podelitve nagrad Country Music Association Awards v Nashvillu v Tennesseeju. Zato ne preseneča, da je  v prestolnici tega glasbenega žanra želela blesteti.

Mackenzie Porter
Profimedia

32-letna glasbenica se je pojavila v vpadljivi neonsko modri obleki znamke Balenciaga, od katere je bilo težko odvrniti pogled. Kar ne bi bilo nič zares posebnega, če ne bi enake obleke na isti rdeči preprogi nosila tudi Kelsea Ballerini.

Kelsea Ballerini v čudoviti modri obleki. A nekje smo jo že videli ... 
Profimedia

Očitno sta se obe pevki zaljubili v dolgo oprijeto obleko z vlečko in hrbtnim izrezom, ki jo je pariška modna hiša predstavila kot del svoje kolekcije jesen/zima 2022/2023. 

Kelsea Ballerini
Profimedia

Čeprav sta na rdeči preprogi pozirali ločeno, je bilo težko ne opaziti, da sta izbrali enako obleko.

Medtem ko je Kelsea izbrala model z všitimi rokavicami, je Mackenzie nosila takšno brez njih. A razlika je bila minimalna. Obe sta se odločili za čevlje z visoko peto in decentne uhane.

Kelsea Ballerini
Profimedia

Balenciagino modro obleko je v javnosti prvič nosila Kim Kardashian, in sicer na letošnji zabavi Vanity Fair, ki je pospremila podelitev oskarjev. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?