Popularno

(VIDEO) Najbolj osovražena pevka z Youtuba je danes videti zelo drugače, nad glasbeno kariero še vedno ni obupala

D.Ži
17.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Rebecca Black je postala internetna senzacija, ko je pred 11 leti izdala nadležno pesem Friday. Ta je postala viralna uspešnica, vendar iz popolnoma napačnih razlogov.

Profimedia

Ljudje so takrat 13-letno pevko napadli zaradi neprijetnega glasu, zelo opaznih studijskih popravkov, spremljajoči video na YouTubu pa je postal najbolj nevšečen posnetek v zgodovini. Prehitel je celo Baby Justina Bieberja.

Rebecca se je znašla na tarči žaljivcev, ki so se zaradi pesmi norčevali iz nje. Kljub temu se ni dala, nadaljevala je z glasbeno kariero, sicer brez večjih presežkov. Danes je videti zelo drugače. 

Profimedia

Rebecca je te dni napovedala svoj debitantski album Let Her Burn, ki naj bi izšel v začetku leta 2023, posnela pa je tudi videospot za novo pesem Crumbs, v katerem lahko vidimo, kako se predrzno zvija v steznikih in trakovih.

"Minilo je 11 let in končno lahko izdam album. O tem sem sanjala, odkar sem bila najstnica, obsedena s Tumblrjem. Spomnim se, da sem bila polna strahu, hkrati pa sem imela gorečo željo, da bi se pokazala in dokazala svetu. Vsak večer sem ure in ure poslušala albume, ki so me tolažili, dali so mi upanje," je zapisala na Instagramu.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?