zadnje objavljene

pogledi

več
Aleksandra Berberih Slana, nekdanja direktorica Muzeja narodne osvoboditve Maribor

mnenje

več

Popularno

(FOTO) Kje so spodnjice? Naša pevka objavila najbolj vročo fotografijo doslej, oboževalci imajo veliko vprašanj

D.Ži
18.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slo

O svojem zasebnem življenju Alya ni nikoli prav rada razpravljala, modno pa je precej manj sramežljiva. Kratka krilca in temperaturo dvigujoči dekolteji so skozi leta postali njen svojevrstni zaščitni znak, zlasti kadar blesti na odrih. Alya je seksi, ni dvoma, tokrat pa se je odločila iti še korak dlje. 

Prelevila se je v pravo topmodelko in na svojem instagramovskem profilu objavila fotografijo, na kateri jo vidimo v opravi, ki je šik in seksi hkrati. Črne, do komolcev segajoče rokavice iz usnja (ali umetnega usnja?) so lepo dopolnile nagajivo prosojno črno obleko, ki ima največjo posebnost na področju bokov, saj tam razkriva kar veliko kože. Dva pogumna razporka krepko dražita domišljijo oboževalcev in odpirata zanimivo vprašanje. Je Alya pred fotografski objektiv stopila brez spodnjic? Glede na zahteven kroj obleke se to zdi najverjetnejši scenarij. Nastala je zelo vroča fotografija, upamo pa, da Alye med njenim nastajanjem ni preveč zeblo. 

 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?