(FOTO) Novi trend? Lepa slovenska vplivnica se sonči v drznih kopalkah, ki jih bomo letos na plažah videvali pogosto

D.Ži
23.05.2023 11:55
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gaja Prestor se z modo zelo rada poigrava. 
Profimedia

Poletje je za vogalom, z njim tudi sezona kopalk. Močno nas že zanima, v kakšnih bodo letos na svojih spletnih profilih pozirale znane Slovenke. Nekatere ostajajo zveste kopalkam minulih let, kar je povsem v redu in v duhu skrbi za okolje, druge pa so modi bolj predane, redno preverjajo trende, tu in tam kakšna pomaga lansirati tudi novega.

Ko pomislimo na Gajo Prestor, pomislimo na njen čudovit glas, atraktivno podobo in fotografije iz eksotičnih krajev, v katerih rada dopustuje. Tako se je sredi pandemije znašla v karanteni na Tajskem. Čeprav so ji dodelili lepo hišico ob morju, se je v njej počutila nesrečno in osamljeno, saj zaradi pozitivnega brisa dopusta ni mogla preživljati s svojimi bližjimi. 

Tokrat čedna vplivnica ni odpotovala tako daleč. Obiskala je črnogorski Herceg Novi in v njem pozirala v kopalkah, za katere sumimo, da jih bomo to sezono kar pogosto srečevali na plažah. Gre za enodelne kopalke olivno zelene barve, ki pa niso prav nič konservativne, saj jih krasi provokativen izrez pod prsmi in kovinski krogec, ki skupaj drži prsni del kopalk. "Hvaležna za tako barvno življenje," je pripisala Gaja. Marsikdo je za to fotografijo hvaležen tudi njej. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta