(FOTO) DiCaprio in lepa Camila se nežnostim intenzivno predajata kar med valovi

D.Ži
10.01.2022 10:25

Eden najbolj oboževanih hollywoodskih zvezdnikov se s svojo 22 let mlajšo punco te dni sprošča na Karibih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oskarjevec Leonardo DiCaprio te dni na morju uživa s svojo mlado punco, 24-letno Camilo Morrone. Izbrala sta prestižni St. Barts, kjer privabljata številne radovedne poglede, tudi zato, ker sta zelo sproščena in se nežnostim predajata kar med valovi. Družbo jima dela nekaj najboljših prijateljev, a se vsake toliko nekoliko odmakneta in se posvetita le drug drugemu.

Profimedia

Tisti, bolj kritični, skrivaj posnete fotografije komentirajo z negativnimi opazkami na račun postave 47-letnika, ki je z leti pridobil nekaj kilogramov in se očitno poslovil od telovadnice, drugim se še vedno zdi eden najbolj atraktivnih hollywoodskih zvezdnikov, pomembnejše od videza pa se jim zdi dejstvo, da je očitno končno našel pravo srečo v ljubezni.

Profimedia

Sam se s komentarji ne obremenjuje preveč, saj dobro ve, da mu oboževalk ne manjka, najpomembnejše pa je, da je všeč svoji 22 let mlajši Camili, od katere se loči le še redko. Par sta že pet let, in čeprav so mnogi govorili, da je Camila le ena v nizu bežnih zvezdnikovih ljubic, je zdaj povsem jasno, da je razmerje med njima zelo resno.

Profimedia

Lani so se pojavile tudi govorice o zaroki. Leonardo ima tako v resničnem življenju na morju mnogo več sreče kot na filmskem Titaniku. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta