(FOTO) Vse, kar običajno vidi le DiCaprio: Lepa Camila osupnila v povsem prosojni obleki

D.Ži
09.11.2021 07:20

Punca Leonarda DiCapria, atraktivna Camila Morrone, je kradla poglede na gala dogodku v Los Angelesu, kjer se je pojavila v popolnoma prosojni obleki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka in igralka, 24-letna Camila Morrone pritegne pozornost povsod, kjer se pojavi, zato ni čudno, da ji je uspelo osvojiti srce slavnega hollywoodskega samca, oskarjevca Leonarda DiCapria, ki je od nje starejši dobrih 22 let. 

Na LACMA Art + Film Gala, svečanem dogodku v Los Angelesu, se je sicer pojavila brez njega, s svojo modno izbiro pa je poskrbela, da so vse oči bile uprte vanjo.

Profimedia

Lepotica argentinskih korenin je blestela v drzni mrežasti črni obleki, ki je domišljiji puščala le malo prostora. Radodaren izrez je razkrival njene izklesane noge, ona pa je v opravi bila videti kot boginja z rdeče preproge.

REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!
Profimedia
Profimedia

Camila je Leonardovo najdolgotrajnejše dekle, saj sta v zvezi že od leta 2017, pred tem je spremljevalke - same estradne lepotice - menjaval kot po tekočem traku. 

Profimedia
Profimedia

Na seznamu DiCaprijevih bivših so manekenke Nina Agdal, Gisele Bündchen, Eva Herzigova in Bar Refaeli ter igralki Kelly Rohrbach in Blake Lively, govorilo se je tudi, da ljubimka s pevko Rihanno.

Profimedia
Profimedia

Bojda naj bi ga vse po vrsti zapustile, ker se ni želel ustaliti in poročiti, zdi pa se, da je to točko v življenju očitno vendarle dosegel. Že od lani krožijo govorice, da naj bi Camilo skrivaj zasnubil.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta