(VIDEO) Leonardo DiCaprio je slab v postelji. Tako trdi nečakinja njegove nekdanje ljubimke

D.Ži
04.06.2021 11:35
Nečakinja slavne plesalke in igralke je začutila potrebo po tem, da z javnostjo deli nekaj informacij o spolnem življenju svoje tete.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Julianne Hough se je očitno čisto zares nekoč zapletla z Leonardom. 
Profimedia

Dober glas seže v deveto vas, pravijo, slab pa še mnogo dlje. Sploh če se tiče rjuh. Nespretnost pri intimnostih je očitno nekaj, kar te lahko preganja tudi čez leta. Na spletu se je oglasila nečakinja slavne igralke in plesalke Julianne Hough, ki je nenadoma začutila potrebo, da z javnostjo deli zgodo o tem, kako je njena teta nekoč seksala z Leonardom DiCapriem.

Profimedia

Eden največjih seks simbolov 90 let, o katerem so sanjarile generacije, lahko zdaj recenzijo svojega ljubimkanja posluša na omrežju TikTok, ki ga v glavnem uporabljajo zelo mladi uporabniki spleta.

Med njimi je tudi Star. Najstniška nečakinja Houghove je povzela tetine besede. "Moja teta je spala z Leonardom DiCapriem. Menda ni prav dober v postelji," je dejala v videu, ki ga je kasneje odstranila. Sklepamo, da je njena teta ob tem vzrojila. V opisu posnetka je Star vztrajala, da govori resnico in da lahko njene besede preverimo. 

Epa

Njena teta in Leo posnetka nista komentirala, se je pa tako potrdilo, da so govorice o njuni aferi iz leta 2013 bile resnične. Nekaj minut mlačnih strasti naj bi si bila privoščila na festivalu Coachella.

Profimedia

46-letni DiCaprio je že nekaj časa srečno zaljubljen v komaj 23-letno igralko Camillo Morrone, Julianne pa je od lani spet samska, saj se je razšla s hokejistom Brooksom Laichom. Novih možnosti ima kar veliko, glede na to, da je pred časom naznanila, da je biseksualka. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta