(FOTO) Lepa slovenska voditeljica in vplivnica po boleči izgubi sporočila veselo novico: Dojenček je na poti!

D.Ži
08.06.2022 09:30

Maja Pinterič in Gregor Jakhel Kolarevič te dni kar žarita od pričakovanja. Želja po otroku se jima bo končno uresničila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kako čudovita novica. Čeprav je zadnje čase na malih zaslonih ne videvamo več prav pogosto, Maja Pinterič ostaja zelo aktivna na družbenih omrežjih. Lepa vplivnica, ki se je spomnimo tudi iz prve sezone Eme Freš, nato pa še nacionalkinega Vikend paketa, te dni kar žari od sreče in veselega pričakovanja. Želja se bo uresničila. Vsestransko nadarjena Maja, ki vsebine na YouTubu ustvarja skupaj s svojim zaročencem Gregorjem Jakhelom Kolarevičem, tistim, ki se ga spomnimo iz resničnostnega šova Bar, je s svojimi spletnimi sledilci delila novico, da pričakujeta otroka.

Tisti, ki spremljajo njuno zgodbo, dobro vedo, kako težko obdobje je za njima, saj sta marca razkrila, da sta lani izgubila nerojenega otroka. Zdaj gre očitno vse po načrtu, njuna zgodba pa je navdih številnim parom, ki so se morali soočiti s podobno izgubo. 

"Imela bova dojenčka," sta Maja in Gregor zapisala ob fotografiji, na kateri lahko vidimo tudi posnetke ultrazvoka. Močno držimo pesti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta