(FOTO) Zaljubila sta se v zelo vročem filmu: Dolgo sta ljubezen skrivala, danes sta eden najbolj atraktivnih znanih parov

D.Ži
01.04.2022 11:25

Ljubezenska zgodba Javierja Bardema in Penélope Cruz je bila polna ovinkov, a sta se našla. In to v filmu o ljubezenskem trikotniku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Javier Bardem in Penélope Cruz sta bila med najbolj obleganimi zvezdniki minule podelitve oskarjev. Pozornost sta pritegnila s svojim videzom, pa tudi s tem, kako zelo je očitno, da sta še vedno zaljubljena drug v drugega.

Reuters

Spoznala sta se na snemanju filma Pršut, pršut davnega leta 1992, a sta se konkretneje povezala šele leta 2007, ko sta snemala film Vicky Cristina Barcelona. Takrat sta spoznala, da sta si preprosto usojena.  "Med nama je bila očitna kemija," je Javier nekoč povedal za GQ UK.

Reuters

"Vse se vidi v filmu, v katerem je dokumentirana najina strast. Nekega dne ga bova morala pokazati otrokom," dodaja on, ki je prepričan, da gre za zelo seksi film.

Reuters

O njunem razmerju se je začelo govoriti že leta 2007, a sta svojo zvezo skrivala. Fotografi so ju nato opazili na filmskem festivalu v New Yorku istega leta, ko sta se držala za roke in mislila, da ju nihče ne vidi. Penélope je Javierja še isti večer nežno poljubila na vrat.

Reuters

Kasneje istega leta so ju fotografirali, kako uživata na plaži na Maldivih, kar je govorice le še podžgalo. Leta 2009 naj bi se zaročila. Šele leta 2010 sta se kot par pojavila na podelitvi nagrad Goya, kasneje istega leta pa sta potrdila, da je Penelope noseča.

Epa

Očitno je, da svojo ljubezen rada skrivata, zato sta se istega leta na skrivaj tudi poročila. Danes imata dva otroka, Leo in Luno, živijo v predmestju Madrida. 

Profimedia

Leta 2011 je Javier prejel nagrado za najboljšega igralca na podelitvi nagrad Goya, v svojem govoru pa je nagrado posvetil ženi in sinu. "Posvečam jo svoji ženi in sinu, ki sta vsak dan moje srce in me nasmejeta," je dejal Bardem.

Reuters

Penelope je v intervjuju leta 2019 spregovorila o svojih otrocih. "V intervjujih nikoli ne govorim o otrocih. Ne zanima me, če ljudje mislijo, da sem čudna, družina je zame sveta," je dejala.

Reuters

Čeprav nobeden od njiju ni dobil oskarja, je njun prihod na letošnjo prireditev pritegnil veliko pogledov, saj veljata za enega najlepših parov na sceni. 

Reuters

Penelope je blestela v temno modri obleki z zapenjanjem na gumbe, Javier pa v elegantnem črnem suknjiču.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta