(FOTO) Brez zadržkov in oblačil: Noseča Rihanna je oblekla le nekaj krpic, ki so zakrile najnujnejše

D.Ži
16.03.2022 10:46

Lepa pevka z Barbadosa prav veliko denarja za nosečniško garderobo ni zapravila, saj je večino časa zgolj v spodnjem perilu. Tudi v javnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Odkar je objavila novico, da pričakuje prvega otroka, se priljubljena pevka Rihanna ne neha pojavljati v napol golih izdajah, ne glede na vremensko napoved in okoliščine.

Profimedia

34-letna zvezdnica je bila opažena v eni najbolj vpadljivih kombinacij doslej. Poparčkala je droben modrček in krilo, čez katerega je vrgla prevelik suknjič. Napol oblečena se je ponosno sprehodila s svojim naraščajočim nosečniškim trebuščkom, na fotografe se ni prav zelo ozirala.

Profimedia

Bila je namenjena na nek lepotni dogodek v Los Angelesu. Golota je očitno rdeča nit njene nosečnosti, saj smo jo v spodnjem perilu videli že na pariškem modnem tednu, kjer je ob prihodu povzročila pravi prometni kaos. 

Profimedia

Z anatomsko zelo nazornimi fotografijami je naznanila tudi samo novico o nosečnosti. Videli smo jo na ulicah zasneženega New Yorka, med snemanjem pa je nosila dolgo rožnato jakno, ki si jo je nato odpela in razkrila trebuh. Nosečnost je pred tem več mesecev uspešno skrivala pred javnostjo. Otrokov oče je raper A$AP Rocky.

Profimedia

O njunem razmerju se je začelo govoriti nekaj mesecev po tem, ko se je v začetku leta 2020 razšla z milijarderjem Hassanom Jameelom

Profimedia

Pred tem sta bila prijatelja že vrsto let, prve govorice, da je med njima nekaj več kot prijateljstvo, so se pojavile že leta 2013.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta