(FOTO) Krik po pozornosti: Noseča Rihanna v tangicah in modrčku sredi Pariza povzročila kaos

D.Ži
02.03.2022 11:05

Lepa pevka z Barbadosa se na nizke temperature požvižga in družabne dogodke obiskuje kar v spodnjem perilu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pop zvezdnica Rihanna se med nosečnostjo počuti kot boginja, kar dokazujejo tudi njena modna eksperimentiranja. Tokrat se je ena najbogatejših pevk na sceni - njeno osebno premoženje ocenjujejo na 1,7 milijarde dolarjev - družila na modni reviji znamke Dior, ki je svojo novo kolekcijo predstavljala na pariškem modnem tednu.

 
Profimedia

Rihanna je tam povzročila pravi kaos med množico ljudi na ulici, ki so jo prišli pogledat. Za to priložnost je oblekla povsem prozorno spalno srajco, skozi katero sta prosevala modrček in tangice.

Profimedia

Da se ne bi prehladila, si je ogrnila usnjeni plašč. Dala si je duška in zbranim fotografom v predrzni opravi samozavestno pozirala. Vmes se je nekajkrat pobožala po nosečniškem trebuščku. Nikoli ni bila prav zelo oblečena, zadnje čase pa s svojim ekshibicionizmom na družabnih dogodkih premika meje.

Profimedia

Nosečnost ji je uspelo kar dolgo skrivati pred javnostjo, danes pa vemo, da je oče otroka reper A $ AP Rocky. Ne gre za prav dolgo zvezo, saj se je Rihanna šele leta 2020 razšla z milijarderjem Hassanom Jameelom.

Profimedia

Govorice, da se med lepo pevko z Barbadosa in reperjem nekaj plete, so se prvič pojavile že leta 2013. On je takrat dejal, da se mu Rihanna sicer res zdi seksi, a da nanjo gleda na drugačen način. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta