(FOTO) Filip Flisar pokazal svojo zelo čedno novo punco in kar nekaj mesnih užitkov

D.Ži
04.05.2023 11:26

Pomlad je očitno prinesla ljubezenski razcvet. Naš upokojeni smučarski as te dni kar žari. Ne zgolj zaradi šunke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Pigac/pigac.si

V življenju 35-letnega Filipa Flisarja te dni ne dogaja samo pohorska šunka, ki jo tako navdušeno promovira, videli smo ga tudi v priljubljeni oddaji Kolo sreče na Planet TV, kjer je s svojim štajerskim šarmom blestel, sicer ne vedno pri odkrivanju črk. Simpatični Mariborčan je z mediji vedno znal spretno rokovati, nič kaj zgovoren pa ni bil, ko je beseda nanesla na njegovo zasebno življenje. Bolj po ovinkih se je leta 2021 izvedelo, da se je razšel z Moniko Vuk, njegovo ljubezensko življenje pa je od takrat bilo zavito v tančico skrivnosti. No, nič več.

Pomlad je prinesla tudi ljubezenski razcvet, njegova nova srčna izbranka naj bi bila Sara Domajnko. Ljubitelji zimskih športov ime dobro poznate, saj gre za nekdanjo deskarko na snegu. Športna strast jima je skupna. Od Filipa sedem let mlajša Sara je v svetovnem pokalu nazadnje nastopala leta 2015.

Kot kaže, imata oba rada šunko, saj jo je Filip pokazal tudi na prvi skupni fotografiji, ki jo je poslal na družbena omrežja. "Gdč. Šunka" je naslovil utrinek. Naj traja! In naj bo ljubezen slastna vsaj toliko kot šunka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta