(VIDEO) Znani Mariborčanki in Mariborčana vabijo v mesto ob Dravi: "Odkrij in doživi Maribor z okolico"

M.D.
01.06.2021 11:50
Visit Maribor je predstavil promocijski video. "Si za nepozabno doživetje?" sprašujejo Filip Flisar, Maja Keuc, Adrijana Dimec in David Vračko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Odkrij in doživi Maribor z okolico. Zakaj? Odgovore zate imajo znani Mariborčani Filip Flisar, Maja Keuc - Amaya, Adrijana Dimec in chef David Vračko," na spletni strani sporočajo v Visit Maribor. 

"Dih jemajoča narava dobesedno objema Maribor," v video posnetku uvodoma reče sveže upokojeni smučar prostega sloga Filip Flisar. "Predlagam, da destinacijo spoznaš skozi kulinariko," nadaljuje kuharski mojster David Vračko. "Predstavljaj si družinski izlet po Dravi, kjer odkrivate neverjetne svetove," pravi spletna vplivnica Adrijana Dimec. "Odkrij in doživi Maribor z okolico," pred vodnim stolpom povabi pevka Maja Keuc, Flisar pa zaključi: "In če še nisi, unovči pri nas turistične bone."

Promocijski video so strateško in kreativno zasnovali v studiu Trampolin, video je posnel Rok Frešer.

Med športnimi aktivnostmi v naravi v Mariboru in okolici Filip Flisar za Visit Maribor izpostavlja kolesarjenje po Dravski kolesarski poti in v Bike parku Pohorje ter adrenalinsko doživetje v Wakeparku Dooplek. Maja Keuc kot aktivnosti kulture, urbanosti in umetnosti izpostavlja obisk Festivala Lent, virtualnega doživetja zgodbe najstarajše trte sveta ter voden ogled v Umetnostni galeriji Maribor. Adrijana Dimec kot neskončno družinsko zabavo predlaga obisk kreativne delavnice Čokolada je doživetje, obisk najstarejše trte sveta in aktivnosti v Pustolovskem parku Betnava. David Vračko priporoča vinske in kulinarične zgodbe. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta