Bivša partnerica Filipa Flisarja srečna v objemu drugega, gre za znanega nogometaša

D.Ži
05.07.2022 09:35

Njuna profila na Instagramu sta sicer zaklenjena, a ni ostalo neopaženo, da je čedna hči bivšega završkega župana očitno na sveže zaljubljena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je bilo leta 2018. Danes nekdanja zaljubljenca v glavnem povezuje hči.
Kmarcella Photography

Zgodilo se je brez odvečne drame, a kljub temu ni ostalo neopaženo. Že pred časom sta se razšla naš smučarki as Filip Flisar in Monika Vuk, čedna hči nekdanjega završkega župana Mirana Vuka.

Filip Flisar je v Autsajderjih naravnost blestel. 
Marko Pigac/pigac.si

Ne gre za skrivnost, saj se je Flisar na račun razpadle zveze zelo duhovito pošalil tudi v dobrodelni predstavi Autsajderji, ki je bila eden od družabnih vrhuncev minulega Festivala Lent. Tam je samoironično pripovedoval, kako mu je bivša "ukazala", da mora hčerki kupiti nekaj novih oblačil, zaradi česar je pristal v butiku, v katerem se med vsemi materiali in kroji sploh ni znašel.

Monika Vuk (na fotografiji v družbi bioenergetika Stanka Filipiča)
Uroš Gramc

Precej manj zgovorna je Monika, a podrobnosti o njenem aktualnem ljubezenskem življenju razkriva pogled na njen za širšo javnost zaklenjen insgragramovski profil. Novo ljubezen je očitno že našla, tokrat z Luko Janžekovičem, kapetanom Aluminija iz Kidričevega. Gre za klub, ki se je nedavno poslovil od prve nogometne lige.

Luka Janžekovič naj bi bil tisti, ki te dni osrečuje Moniko Vuk. 
Andrej Petelinsek

Tam vidimo, da nasmejana dvojica te dni skupaj odkriva lepote Slovenije. Vez med Moniko in FIlipom bo sicer vedno stala. Imenuje se Sofija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta