Čuden dialog: Bralec z ustnic razkril, kaj je princesa Kate rekla Williamu, preden ga je potrepljala po zadnjici

D.Ži
22.02.2023 09:50

Trenutek, ki je nasmejal gledalce po svetu. Ne zgodi se vsak dan, da bodočega britanskega kralja nekdo javno treplja tam zadaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ William in princesa Kate sta bila glavni zvezdi letošnje podelitve nagrad BAFTA v Londonu, še posebej po tem, ko so snemalci posneli, kako ga je ona na rdeči preprogi potrepljala po zadnjici.

Posnetek je postal prava uspešnica na družbenih omrežjih, oboževalci kraljevega para pa so opazili, da je pred tem Kate poskušala prijeti Williama za roko, a se ji je ta izmuznil.

Profimedia

Zdaj se je oglasil bralec z ustnic in razkril, kaj je Kate rekla pred predrzno potezo, in ugotovil, da to ni bila tako nežna gesta, kot se je morda sprva zdelo. Na začetku posnetka nekaj pritegne Kateino pozornost, zato dramatično obrne glavo, da bi videla, kaj se dogaja za njo.

Po mnenju strokovnjaka za branje z ustnic Jeremyja Freemana se zdi, da je Kate Williamu rekla: "Kako si to spregledal?"

Jeremy je za Mirror povedal, da se je William odzval z besedami: "Kaj?" Kate pa je nato odgovorila: "Nehaj ga ignorirati." A ni vedel, na koga se to nanaša.

Profimedia

"Koga ignoriram?" jo je vprašal William, preden ga je Kate potrepljala po hrbtu.

Njegova analiza je nastala po tem, ko je strokovnjakinja za govorico telesa Judi James dejala, da meni, da je bilo tapkanje nekakšen seksi očitek.

Profimedia

Valižanska princesa je navdušila javnost, saj je nosila prekrojeno različico obleke, ki jo je nosila na istem dogodku leta 2019, oboževalci pa niso spregledali niti dejstva, da je izbrala uhane iz Zare, ki stanejo manj kot 16 evrov.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta